concursuristiri

Participă la concursul AUTOZET!

Vrei să obții permisul de conducere, dar nu ai suficienți bani?

Autozet și IMPACT FM te invită acum să participi la concursul unde poți câștiga o școlarizare cu AUTOZET!

Faci școala de șoferi GRATUIT!

Pe 18 mai 2018, punem la bătaie un premiu care te va ajuta să devii ȘOFER AUTOZET! Acum poți să înveți să conduci fără să scoți niciun leu din buzunar!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la concurs completând rubricile de mai jos!

[ninja_forms id=5]

Pe 18 mai anunțăm marele câștigător! Norocosul va fi ales prin tragere la sorți. Fii pe fază și nu rata oportunitatea de a obține permisul de conducere!

 

Școala de şoferi AUTOZET foloseşte mijloace moderne de instructaj şi un parc auto unic în Iaşi, pe primul loc fiind calitatea serviciilor oferite. Instruirea cursanţilor  se desfăşoară pe baza unei programe şcolare bine fundamentată, concepută pentru asimilarea uşoară, corectă şi completă a cunoştiinţelor şi deprinderilor necesare fiecărei persoane pentru a conduce.

Maşini noi şi performante! Parcul auto constituie un avantaj major, care facilitează învăţarea elevilor pentru a reuşi să obţină permisul de conducere de la prima examinare.

Şcoala de şoferi AUTOZET îţi oferă servicii de cea mai înaltă calitate la preţuri cât mai accesibile, astfel încât cursanţii să fie foarte bine pregătiţi, atât teoretic, cât şi practic.

Pot participa ascultători din județele Iași, Suceava sau Neamț.

 

Related Articles

2 Comments

  1. Super. Chiar mi.as.dori din inima sa castig. Din.pacate nu îmi pot permite sa ma înscriu si îmi doresc foarte mult sa am.permis. Sper sa castig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button