concursuripublicmediastiri

Orașul Iași, în emisiunea din finala concursului Destinația anului 2021! Votează și tu!

Orașul celor șapte coline a fost nominalizat în finala concursului „Destinația anului 2021”, iar emisiunea despre Iași va fi difuzată sâmbătă, 31 iulie, de la 17:30, la  postul de televiziune Prima TV. Cei care vor să susțină Iașiul o pot face votând până pe 29 august pe  www.destinatiaanului.ro.

„Suntem încântați să ne aflăm în finală, iar drumul Iașiului către acest concurs este încă o dovadă a importanței turistice, culturale, istorice, precum și a continuei sale  dezvoltări.  Comunitatea orașului are un rol deosebit, iar implicarea în procesul de vot ne poate aduce locul câștigător, alături de voturile celor care au trecut pragul orașului nostru și au fost seduși de frumusețea sa.  Așteptăm cu nerăbdare să vedem emisiunea de sâmbătă, mai ales că asociația noastră și partenerii săi s-au implicat activ în vizita celor două echipe care au filmat Iașiul. ” , a declarat Dora Morhan, director executiv al Asociației „Destination Iași”.

Iașiul se prezintă în cadrul confruntării ca fiind locul unde arta formează oameni, orașul boem, poem, mereu în mișcare. El este locul care oferă un sens comun istoriei și transformării, unui trecut plin de poezie, literatură, artă și unui prezent care se îngrijește de patina timpului, dar îmbrățișează concomitent schimbarea, evoluția, mediul de business, dezvoltarea, tehnologia și potențialul creației locale.

În cursa pentru titlul  „Destinația anului 2021”, alături de Iași,  au fost nominalizate în urma votului a peste 16000 de persoane și Delta Dunării, Brăila, Oradea, Banatul Montan și Țara Maramureșului.

Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% fiind stabilit de  un juriu format din 2 cupluri de blogeri (Valize Vesele şi Romanian Thrills) şi 3 experţi în turism şi branding de destinaţie (Raluca Jianu – www.epicvisits.com, Felix Tătaru şi Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro).

 

Related Articles

Back to top button