CONCURSURI

Concurs Satul lui Moș Crăciun!

Dragii Moșului,

Abia aștept să vă fiu gazdă în Satul meu de la Negrești – Jud. Neamț. Vizitarea parcului tematic se face ghidat de către spiridușii mei, în grupuri care nu pot depăși 30 de persoane pentru fiecare interval orar. Durata unui tur este de 30 de minute.

Pentru a evita situații neplăcute (să veniți de la mare distanță și să nu găsiți locuri, să promiteți copilului sau nepotului întâlnire cu Moș Crăciun și să nu existe locuri disponibile în ziua și la ora la care sosiți în Satul lui Moș Crăciun, vă recomandăm să folosiți platforma noastră de unde poți cumpăra cardul de acces în ziua și în intervalul orar dorit! Este o modalitate modernă și sigură de rezervare. Totul este simplu.

Dacă alegi să cumperi un card de acces pentru o anumită zi și un anumit interval orar te rugăm să respecți ora la care ai făcut programarea și să faci tot ce trebuie ca să te asiguri că ajungi cu cel puțin 30 de minute înainte de ora pe care ai selectat-o. Noi trebuie să îi respectăm pe toți cei care au făcut programări la fel ca tine și să ne asigurăm că toată lumea intră în parcul tematic la ora la care s-a programat.

Nu putem permite crearea de grupuri aglomerate sau nerespectarea ordinii și a orelor de vizitare. Noi nu suntem răspunzători dacă nu ajungi la ora pentru care ai cumpărat cardul de acces și aceasta nu constituie un motiv pentru restituirea banilor. Putem reprograma vizita dvs. DOAR în limita locurilor disponibile.

Impact FM Regional și Satul lui Moș Crăciun te invită la concurs! Poți alege să vizitezi Satul Lui Moș Crăciun pe 9, 10 sau 11 decembrie! 

9 decembrie: ora 17.30 și ora 19.00

Câștigători:

Stan Alina – ora 17.30 

Gabriela Maradre – ora 19.00 

10 decembrie: ora 17.30 și ora 19.00

Câștigători:

Penelea Maricica – ora 17.30 

Sandra Asandulesei – ora 19.00

11 decembrie: ora 17.30 și ora 18.15

Câștigători:

Matei Stefania – ora 17.30 

Hanganu Cătălina – ora 18.15

Completează formularul de concurs și câștigă un card de acces pentru copilul tău! 

Program de funcționare:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri: 09.00 – 21.00
Sâmbătă și Duminică: 09.00 – 21.00

Prețuri

1. Tur de zi al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Vineri în intervalul 09:00 – 16:00 – 50 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

2. Tur de seară al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Vineri în intervalul 16:00 – 21:00 – 100 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

3. Tur de zi al parcului „Satul lui Moș Crăciun” Sâmbăta și Duminica în intervalul 09:00 – 16:00 – 100 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

4. Tur de seară al parcului „Satul lui Moș Crăciun” Sâmbăta și Duminica în intervalul 16:00 – 21:00 – 150 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

Programări

Te rugăm să selectezi corect în formularul de programare numărul de persoane care te vor însoți în cadrul vizitei în Satul lui Moș Crăciun. Este posibil ca numărul de persoane pe care îl poți alege să fie mai mic decât ai tu nevoie iar în acest caz trebuie să cauți un alt interval orar în care este disponibil numărul de persoane pe care ți-l dorești. Așa cum am mai spus, vizitarea parcului tematic se face în grupuri care nu pot depăși 30 de persoane.

Te asigur de toată prețuirea și dragostea mea!

www.satulluimoscraciun.ro

Related Articles

Back to top button