botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasiMUZICANeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

A murit Andrew Fletcher de la Depeche Mode

Doliu uriaș în lumea artistică! Andrew Fletcher, membru al trupei Depeche Mode, a murit. Anunțul a fost făcut de către membrii trupei muzicale britanice. Formată în Basildon la sfârșitul anilor 1970, trupa a avut 14 albume de studio de top 10 în Marea Britanie și succese în topurile internaționale cu piese precum Enjoy The Silence, Personal Jesus și Just Can’t Get Enough.

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece de bere. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi păstrați în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile”, a transmis trupa Depeche Mode, într-un comunicat de presă.

Cunoscut mai ales în timpul carierei sale sub porecla „Fletch”, Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar cvartetul s-a bucurat de o serie de hituri în topurile de la începutul anilor optzeci.

Related Articles

Back to top button