BacăubotosaniBotoșaniBrașovBucureștiBusinesscampulungConstanțafalticenifeaturedGalațiGura Humoruluigura humoruluiIașiiasiMureșNeamțpascaniPiatra Neamțradauti-siretSibiustiriȘtirisuceavaSuceavaTimișTimișoaraUncategorizedvatra dornei

Două licitații pentru proiectul de construire a Autostrăzii A8, suspendate

Este vorba despre supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie în cazul capetelor sectorului montan, secţiuni din autostrada A8 care sunt finanţate prin intermediul PNRR.

Valoarea totală a celor două contracte se ridică la aproape 100 milioane lei si este vorba de secţiunile Târgu Mureş – Miercurea Nirajului şi Leghin – Tg Neamţ, această porţiune cuprinzând şi lucrări în Judeţul Iaşi (zona Moţca).

Ofertele la cele două licitaţii trebuiau depuse la finalul săptămânii trecute, dar, potrivit informaţiilor din sistemul naţional de achiziţii publice, ambele proceduri au fost suspendate.

Noul termen de depunere a ofertelor va fi stabilit ulterior publicării răspunsului consolidat la solicitările de clarificare adresate de către operatorii economici interesaţi de participarea la prezenta procedură.

În cazul contractelor de lucrări, pentru secţiunea Leghin – Tg Neamţ a fost desemnat constructorul, fiind semnat şi contractul în acest sens. Pentru secţiunea Tg Mureş – Miercurea Nirajului, a fost stabilit câştigătorul, dar la licitaţie există trei contestaţii care urmează să fie analizate de autorităţile centrale.

Related Articles

Back to top button