Evenimentefeaturedstirivatra dornei

Actiune de impadurire in zona Valea Secu

Joi, 27 mai 2021, în zona Valea Secu, comuna Dorna Candrenilor din județul Suceava are loc o acțiune de împădurire la care participă reprezentanți ai organizatorului principal Maspex Romania prin brandul Bucovina împreună cu Primăria Dorna Candrenilor, Ocolul Silvic Dorna, Ocolul Silvic Dorna Candrenilorșivoluntari din cadrul organizației Vatra Dornei Tineret,AsociațiaSalvatorilor Montani din Romania Salvamont Vatra Dornei și AsociațiaTinerilor Dorneni.

În cadrul acțiunii sunt plantați 3.000 de puieți de brad. Acțiunea de împădurire face parte dintr-un sir de actiuni sociale organizate de Maspex Romania prin brandul Bucovina. 

La acțiunea precedentă, din 2019, au fost plantați 2.000 de puieți de brad iar plantarea a fost una de succes. Puieții plantați se află în plină creștere iar zona împădurită promite deja brazi puternici și falnici. Toate aceste acțiuni urmează filosofia brandului Bucovina care dă o nouă valență principiului de bază al brandului“sete de echilibru” abordat acum și ca echilibrul dintre oameni și natură. Bucovina este un ținut în care există 23 de rezervații naturale, păduri virgine, specii unice sau rare de flora și faună.

Carmen Brumă Ambasador Apa Bucovina, fostă prezentatoare TV, cunoscută ca promotoare a unui stil de viață sănătos

 

Prin acțiunile pe care le organizeapentru protejarea și conservarea zonei, compania Maspex prin brandul Bucovina își manifestă respectul față de natură precum și față de consumatorul care apreciază calitățile apei Bucovina, echilibrul și puritatea ei absolută. Apa mineralănaturalăBucovina provine din surse subterane localizate întro zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina șia câștigat aprecierea dea lungul timpului datorită calităților saledeosebite: este apă minerală naturală plată este apa de zacamant care izvoraste natural, cureziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafața

Related Articles

Back to top button