stiri

Actorul Horatiu Malaele va fi prezent la Iasi la un eveniment organizat de Asociatia Pleiada

Pe 7 iunie, la Teatrul Național, va avea loc cel mai mare eveniment din Iasi dedicat longevității active

Asociația Pleiada vă invită sǎ luați parte la un eveniment deosebit, dedicat promovării longevității active și bucuriei vieții.

Evenimentul s-a născut din convingerea că fiecare etapă a vieții merită să fie trăită cu bucurie și înțelepciune. Din acest motiv, Asociația Pleiada și partenerii săi au decis să creeze o experiență care să aducă împreună oameni care sǎ celebreze frumusețea și diversitatea vieții, indiferent de vârsta din buletin.

Emoție. Minte. Trup. va avea loc în data de 7 iunie, la Sala Mare a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iași, începând cu ora 18:30. Prin intermediu său , se dorește transmiterea unui mesaj puternic de bucurie, vitalitate și trăire în fiecare moment al vieții, promovând o perspectivă pozitivă asupra vârstei înțelepciunii şi maturității.

Cu invitați speciali precum doamna univ. dr. Luiza Spiru, specialistă în geriatrie și gerontologie, președintele Fundației Ana Aslan Internațional, care va susține o prelegere interactivă despre longevitate și marele actor Horațiu Malăele, cu al sǎu celebru spectacol “Sunt un orb”, evenimentul va fi o experiență memorabilă pentru toți participanții.

„Tinerețea este locul în care, fără nici o explicație, viața o ia la goană .
Bătrânețea este bucuria intrării în palatul înțelepciunii și locul în care viața își explică goana. Vă aștept să vorbim cu tandrețe și umor despre aceasta frumoasă călătorie” –
Horațiu Mălăele

Biletele la acest eveniment pornesc de la 30 de lei şi pot fi achiziționate prin intermediul platformei iabilet.ro sau la sediul clubului Oxygen, situat în Galata.

Asociația Pleiada

“Suntem o organizaţie non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut din dorinţa de a susţine Iașiul, în ansamblul său, fie că e vorba de calitatea vieţii comunităţii locale sau a turiștilor care ajung în capitala Moldovei, prin evenimente și inițiative care creaeză experiențe plăcute pentru ieșeni sau pentru vizitatori.

Deși asociaţia se află la început de drum, acţiunile noastre de implicare au pornit în urmă cu cinci ani, sub umbrela Pleiada Boutique Hotel”.

Related Articles

Back to top button