featurediasiIașipascanistiriȘtiriUncategorized

[AUDIO] Fii Moș Crăciun pentru cățeii fără stăpân de la Adapostul Tomești!

Sosirea iernii nu înseamnă doar instalarea frigului și al zăpezii ci și venirea celor mai frumoase sărbători ale anului.

Cel mai așteptat Moș din an este Crăciun, și de preferat să vină cu sacul plin de cadouri. Însă pe Moș Crăciun nu îl așteaptă doar copiii, ci și sutele de cațeluși de la Adăpostul Tomești. Pentru venirea Moșului, s-au pregătit temeinic și au impodobit, nu doar un brad, ci trei.

La Adăpostul Tomești, cei care lucrează, se implică și iubesc animalele pot fi numărați pe degetele de la două mâini. Iar treabă este în fiecare zi, de plimbat căței, de hrănit, de făcut curățenie, de alinat vreun bătranel care nu mai este la fel de activ ca odinioară.

Din păcate și numărul donatorilor este foarte mic, iar Simona Mantescu și ceilalti voluntari de acolo spun că în decembrie au fost, până pe data de 15, doar trei persoane care au donat.

Așadar, cățelușii au nevoie de ajutorul nostru pentru a trece cu bine peste iarnă. Oricine poate dona, orice are: un sac cu granule, câteva conserve de mâncare umedă, o pătură, un balot de paie, o hăinuță pentru căței, orice aveți, va fi binevenit și primit cu mare drag.

Sper că am reușit să vă sensibilizăm, măcar puțin, și să vă dăm un imbold să faceți o faptă bună. Și nu uitați: adoptați, nu cumpărați!

[Audio] RADAR DE MEDIA Impact FM Regional:

Cei care vor să doneze o pot face personal la Adăpostul Tomești sau în cont catre Asociația Sf. Mucenic Trifon: RO30BRDE240SV64660532400

Related Articles

Back to top button