featuredIașiiasipascanistiriȘtiriUncategorized

Admitere pentru clasa a V-a

La Iași, unitățile școlare în care numărul de elevi înscriși este mai mare decât numărul de locuri pentru clasa a V-a vor organiza o testare care constă în bine-cunoscutele concursuri școlare.

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași va avea în anul școlar 2024-2025 patru clase de a V-a.

Elevii care au frecventat clasa a IV-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, la solicitarea scrisă a părinților, sunt admiși în clasa a V-a, anul școlar 2024-2025. Pe locurile rămase libere (aproximativ 45) înscrierea elevilor în clasa a V-a se realizează prin testarea cunoștințelor la limba română și la matematică. Concursul se va desfășura pe data de 18 mai a.c.

Concursurile „Euclid” și „Micii alecsandriști”, organizate de Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași vor fi organizate pe data de 18 mai a.c.. Trei clase de a V-a, corespunzătoare a 78 de locuri, fac parte din oferta educațională a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” Iași.

Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași organizează Concursul „Cantemir – Junior”, susținut la limba română și matematică, pe data de 19 mai a.c.. În anul școlar viitor, școala va avea trei clase de a V-a, respectiv 78 de locuri.

De asemenea, concursul „MATEROM”, organizat de Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași, este programat pentru data de 18 mai a.c.

Related Articles

Back to top button