campulungfalticenifeaturedGura Humoruluigura humoruluiradauti-siretstiriȘtiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

AJOFM Suceava a oprit greva doar pe perioada negocierilor cu Guvernul

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Suceava au reluat programul cu publicul după ce s-a decis suspendarea grevei generale pe perioada negocierilor dintre Consiliul Național al Federației Sindicatelor din Ministerul Muncii și Guvernul României.

Angajații AJOFM Suceava au organizat, timp de mai multe zile, proteste spontane în fața instituției, după care a avut loc o grevă de avertisment, la care au participat și salariații AJPIS Suceava, care lucrează în aceeași clădire.

De asemenea, angajații Casei Județene de Pensii Suceava au organizat proteste spontane în fiecare zi, începând cu data de 7 noiembrie a.c., ieșind în fața instituției cu pancarte, însă programul cu publicul s-a desfăurat fără întreruperi.

Următoarea rundă de negocieri va avea loc astăzi, la sediul Ministerului Muncii unde va fi stabilit calendarul în vederea soluționării revendicărilor funcționarilor publici din agențiile județene și casele județene de pensii.

Related Articles

Back to top button