Ține Ritmul

Ține ritmul!

Ioana Raţă

Ține Ritmul este emisiunea care are exact atitudinea de care ai nevoie în zilele săptămânii, după ce te-ai dezmeticit din startul dimineţii. Am putea spune că e intervalul orar cel mai productiv din zi; cafeaua a fost servită, ochii s-au deschis, mintea e mai limpede. Aşa se presupune că Ioana Raţă  îşi începe ziua. Şi chiar aşa e!

Emisiunea Ține ritmul îți este prezentată de o ieșeancă voioasă care stă mai mult în Bucovina. Ai fi surprins dacă o întâlneşti pe stradă pentru că este exact ca la radio. De altfel, radioul este marele ei viciu, s-a declarat dependentă de radio şi nu vrea să se trateze.

Atunci când este serioasă, este gata să spună tot ce are pe suflet; fie că e vorba despre întâmplări noi din Iași, Neamț și Bucovina sau cele mai actuale știri. Când este mai serioasă decât este permis, se bazează cel mai mult pe spontaneitatea momentelor, se amuză de câte-n lună şi-n stele, şi nu se ferește să ia viaţa peste picior.

Ioana îşi rezervă dreptul de a vorbi despre nimic şi nimicuri la radio, şi de cele mai multe ori nu ştii sigur dacă emite din studio sau din teren. Ține Ritmul transmite atmosfera confortului dintr-o casă cu gazde bune, în care eşti mereu bine venit.

Back to top button