botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Alocație de hrană în valoare de 100 de lei pentru sucevenii care se vaccinează anticovid

Valabil doar pentru cei care s-au vaccinat după 3 septembrie 2021 și au făcut și rapel-ul

Direcția de Sănătate Publică Suceava a transmis un comunicat în care se arată că, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863 din 10 septembrie 2021, persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare, începând cu data de 3 septembrie 2021, beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare.

Direcția de Sănătate Publică  Suceava invită persoanele, care s-au vaccinat cu schema completă împotriva Covid-19, începând cu data de 03 septembrie 2021, să își ridice tichetele de masă cuvenite, fiecare de la centrul de vaccinare unde a beneficiat de vaccinarea anti-Covid-19.

Persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare pot ridica tichetele de masa de la centrul de vaccinare unde au efectuat ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă.

In cazul în care persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă refuză primirea tichetelor de masa, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare în registrul de evidență.

Trebuie precizat că acest favor oferit de guvern nu se adresează celor care  s-au vaccinat mai demult și acum se prezintă la centrele de vaccinare pentru cea de-a treia doză. Oferta este valabilă doar pentru cei care s-au vaccinat după 3 septembrie 2021 și au făcut și rapel-ul. A  treia doză de vaccin este opțională și nu se încadrează în ”schema completă de vaccinare”, așa cum este definită de Ministerul Sănătății în ordinul mai sus amintit.

Related Articles

Back to top button