BacăuBotoșanibotosaniBrașovBucureșticampulungConstanțafalticenifeaturedGalațiGura Humoruluigura humoruluiIașiiasiMureșNeamțpascaniPiatra Neamțradauti-siretSibiustiriȘtirisuceavaSuceavaTimișTimișoaraUncategorizedvatra dornei

Angajații din Ministerul Muncii au intrat în grevă generală

Angajații Agențiilor Județene de Ocupare a Forței de Muncă și ai Agențiilor Județene pentru Plăți și Inspecție Socială au intrat în grevă generală. Asta înseamnă că vor fi prezenți la locul de muncă, dar activitatea va fi sistată, astfel că nu va exista program de lucru cu publicul. Greva generală a fost decisă în urma unui referendum sindical.

Reamintim ca protestele angajatiilor celor doua institutii au demarat inca de saptamana trecuta si au la bază nemulțumirile generate de condițiile actuale de muncă și salariile considerate inechitabile.

Sindicaliștii au explicat că s-a decis intrarea în grevă generală din cauza condițiilor de muncă neoptimizate, deficit de personal, salarii inechitabile, neplata orelor suplimentare, instabilitatea locurilor de muncă, aplicații informatice neoptimizate, neactualizarea statutului inspector de muncă/inspector social.

Aceștia spun că problemele lor au fost comunicate în nenumărate rânduri clasei politice, însă au rămas nerezolvate.

Related Articles

Back to top button