BacăubotosaniBotoșaniBrașovBucureșticampulungConstanțafalticenifeaturedGalațiGura Humoruluigura humoruluiIașiiasiMureșNeamțpascaniPiatra Neamțradauti-siretSibiuȘtiristirisuceavaSuceavaTimișTimișoaraUncategorizedvatra dornei

Mai mulți angajați de la stat continuă protestele

În multe instituții publice din țară continuă protestele.

Nemulțumirile angajaților sunt legate de venituri, dar și de condițiile de muncă.

Grefierii au protestat din nou, cerând aplicarea hotărârilor judecătorești și administrative prin care li s-au recalculat salariile. Protestele grefierilor se vor desfasura pe perioada nedeterminată.

De asemenea, functionarii Agenției de Plăți și Inspecții în Agricultură (APIA) susțin că au cele mai mici salarii din sistemul bugetar, deși activitatea agenției este dificilă.

Nemulțumirea angajaților este legată de salarizarea diferențiată între funcționarii din teritoriu și cei de la APIA de la sediul central.

Și angajații din cadrul Ministerului Culturii și din Direcțiile Județene pentru Cultură ies în fața instituțiilor în care aceștia își desfășoară activitatea pentru a protesta nemulțumiți de salariile mici pe care le au în comparație cu alți funcționari publici din alte ministere.

Related Articles

Back to top button