botosanicampulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Aquarius Boutique Hotel: 19 ani de Impact! 19 Weekend-uri în Bucovina!

Aquarius Boutique Hotel

Bucură-te de unul din cele 19 Weekend-uri în Bucovina cu Impact FM Regional și locațiile partenere! Ascultă IMPACT FM REGIONAL, înscrie-te și norocul fie cu tine! 🙂

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin cinci studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Joi, 24 noiembrie 2022, vineri, 25 noiembrie 2022 și sâmbătă, 26 noiembrie 2022, dăm START la Weekend, cu 19 locații Weekend în Bucovina, pentru un weekend stabilit de voi și locațiile partenere.

Premiile constau într-un Weekend în Bucovina pentru două persoane, în perioada 15 ianuarie 2023 – 31 martie 2023 (cazare + masă, în funcție de disponibilitatea hotelurilor și pensiunilor partenere). Premiul nu include și taxele de transport.

Când vine weekendul alege plecarea în Bucovina! Impact FM Regional te trimite la munte!

Noua destinație de weekend pentru ascultătorii Impact FM Regional este Aquarius Boutique Hotel, locație participantă la concursul “19 ani de radio! 19 weekenduri de IMPACT!”

În TOP 10 preferințe ascultători de IMPACT, destinația așteaptă ascultătorii și în 2023!

Related Articles

Back to top button