stiri

Arest preventiv pentru patronul de la Ferma Dacilor

Cornel Dinicu, cel care este cunoscut drept patron al Fermei Dacilor, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

Totodată, Judecătoria Ploieşti a dispus plasarea în arest la domiciliu a altor două persoane reţinute în acest dosar, fiind vorba despre un bărbat – Vitomir Adrian Ristin şi o femeie – Adelina Elena Ilie, implicate în administrarea complexului turistic de la Tohani

Decizia nu este definitivă.

Procurorii au constat că ferma Dacilor a fost construită fără mai multe autorizații și a continuat să funcționeze așa încă de la început. Ulterior, demersurile ulterioare ale administratorilor “de a intra în legalitate” au fost făcute cu încălcări ale legii.

ISU Prahova a precizat că pompierii au ajuns la fața locului la 13 minute de la primirea apelului, nu la 40 de minute, cum s-a vehiculat inițial.
Şapte trupuri carbonizate au fost găsite în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor, victimele fiind identificate pe baza probelor ADN.  Totodată, se aşteaptă ca expertiza genetică să confirme dacă fragmentele osoase găsite joia trecută aparţin ultimei victime date dispărute.

Related Articles

Back to top button