BacăubotosaniBotoșaniBrașovBucureșticampulungConstanțafalticenifeaturedGalațigura humoruluiGura HumoruluiiasiIașiMureșNeamțpascaniPiatra Neamțradauti-siretSibiuȘtiristirisuceavaSuceavaTimișTimișoaraUncategorizedvatra dornei

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmărit penal de DNA

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță că a început urmărirea penală față de Teodosie Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.

Dosarul a fost deschis de DNA în urma unei anchete Recorder.

Și un consilier din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la cumpărare de influență.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au transmis un punct de vedere, după ce DNA a anunţat că IPS Teodosie este urmărit penal şi au precizat că atunci când avocaţii vor lua contact cu elementele dosarului, vor reveni cu informaţii noi. Ei au afirmat că regretă că aceste momente de tensiune apar în perioadă de post sau în ajunul marilor sărbători, relatează News.ro.

“Aspectele menţionate de către domnii procurori probabil că sunt cele din materialul video apărut în presă. Când avocaţii celor invitaţi astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie vor lua contact cu elementele dosarului, vom putea reveni cu informaţii noi”, transmit reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului, printr-un comunicat de presă.

Related Articles

Back to top button