stiri

AUDIO. Scandal in PNL Suceava. Ion Lungu este acuzat de tradare si ar putea fi exclus din partid

Prim vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, după o ședință a organizației PNL Suceava, că pierderea alegerilor în municipiul Suceava și la președinția Consiliului Județean Suceava pare să fie și rezultatul unor trădări din partea unor membri importanți din organizația liberală.

În cadrul sedintei, vicepreședintele PNL Suceava, fostul ministru Daniel Cadariu, l-a identificat pe Ion Lungu ca fiind principalul trădător și a cerut excluderea lui din partid.

De asemenea, președintele organizației municipale PNL Suceava, Lucian Harșovschi, a afirmat că primarul Ion Lungu a făcut campanie împotriva lui având o înțelegere cu cei din opoziție

Primarului Ion Lungu i s-a reproșat ca a mers la organizațiile de pensionari, la directori de școli, grădinițe, asociații de locatari și la oameni de afaceri dar și chiar cu reprezentanți ai diverselor culte.

Primarul in functie Ion Lungu:

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Bălan care a adăugat că în perioada următoare vor fi adoptate măsuri pentru cei care vor fi identificați drept trădători, de la suspendare minim șase luni până la excludere.

Related Articles

Back to top button