botosanicampulungEvenimentefalticenigura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavavatra dornei

back to work :)

Din 15 septembrie venim și noi la muncă, nu că n-am fi muncit toată vara, dar ne-am amăgit și noi cu o plecare la munte sau la mare. #chefcetare

Ne place să spunem că după valul de caldură, ne trezim ON AIR de la 6.30,  cu multă voie bună, veselie îi zice, informații și o ținem așa toată ziua. Să nu uităm nici de muzica din difuzoare, muzica aceea care ne dă tonul sau tonusul pentru zile reușite, peste ani povestite!

Acceptăm provocarea împreună: echipa de la radio, ascultătorul și clientul, astfel încât împreună să obținem formula câștigătoare!

George vine dimineata ca să mai râdă cu Rața sau de Rața, e devreme și e frig, dar s-a stabilit, Marici scoate Rața la plimbare, dimineața tare! De la 6.30.

Si ca să ne iasă rima vine și Miruna …prima este pe tik tok, râd copiii de la bloc!

Amalia e mai serioasă ne-ar baga pe toți în casă, ziua trece imediat și de Drive ne-am apropiat!

După amiaza vine încet, la serviciu am pachet, dar o sterg iute acasă, să mă pregătesc de masă…cu Sorin în difuzoare, volanul se învârte tare, am și un loc de parcare după o oră de căutare, prin trafic mă strecor, înțelept calm și ușor.

Și acum ce să mai spun… ziua are-un ritm nebun, nici nu știi că trece tare, vine ora de culcare, noapte bună somn ușor, dă cu Mood încetișor.

 

Related Articles

Back to top button