stiri

Bucovina isi promoveaza oferta turistica la Targul de Turism de la Romexpo

Oferta turistică a județului Suceava este promovată, in aceste zile, în cadrul Târgului de Turism al României care are loc la Romexpo, în București.

Județul Suceava participă la ediția de anul acesta a târgului cu oferta reunită în cadrul Organizației Regionale de Management al Destinației Bucovina.

Prezent la Târgul de Turism al Bucovinei, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a precizat că standul Bucovinei s-a bucurat de un interes deosebit din partea publicului, specialiștilor și oficialităților, fiind vizitat de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea.

De asemenea, ruta cultural turistică „Mihai Eminescu – o cultură, o rută”, propusă de Consiliul Județean Suceava, împreună cu municipiile Botoșani și Iași, a fost omologată în cadrul ediției de toamnă din acest an a Târgului de Turism al României.

Târgul oferă oportunităţi unice de întâlnire între specialişti, parteneri şi turişti. De asemenea, turiştii au posibilitatea de a descoperi oferte speciale şi pachete turistice la preţuri reduse, uneori şi la jumătate faţă de tarifele obişnuite.

 Pe lângă reducerile pentru rezervarea din timp, mai multe agenţii promovează şi reduceri de Black Friday sau alte oportunităţi.

Târgul de Turism al României este deschis până duminica, 12 noiembrie, la Romexpo. În paralel cu acest eveniment, există agenţii care vor organiza târguri atât în propriile sedii în acest weekend, cât şi în format online.

Related Articles

Back to top button