stiri

Campanie electorala. AUR si-a prezentat candidatii pentru alegerile din 9 iunie la Suceava

AUR și-a prezentat, la Suceava, candidații pentru Parlamentul European și pe cei pentru alegerile locale din județ, în cadrul unui eveniment organizat pe platoul Cetății de Scaun.

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru a prezenta candidații la alegerile din data de 9 iunie, a fost prezentă, în Suceava, la Cetatea de scaun!

Candidații AUR la alegerile europarlamentare, dar și la cele locale, au fost prezenți pe scenă, în fața sucevenilor.

George Simion, președintele AUR, a deschis seria discursurilor, spunând sucevenilor că este timpul ca Gheorghe Flutur să fie înlăturat de la șefia CJ Suceava.

George Simion a subliniat importanța voturilor din 9 iunie, atat la locale cat si la europarlamentare

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, candidat pentru Parlamentul European, a spus, la Suceava, că națiunea noastră se află în mare primejdie și are nevoie de o oaste care să o apere.

De asemenea, Laura Gherasim, candidat la Parlamentul European, a transmis, ca AUR trebuie sa mearga în Parlamentul European pentru a face ordine.

Manifestarea electorală a început cu o scenetă care l-a avut ca personaj principal pe voievodul Ștefan cel Mare, cu răzeși viteji, pe de o parte, și „păgâni” și „trădători”, pe de altă parte.

Cu mesaje legate de suveranism, identitate națională și familie, președintele AUR, George Simion, le-a spus membrilor și simpatizanților partidului, numiți „oastea AUR”, să facă „alegerea de AUR” deoarece „noi va trebui să trimitem Apărători ai Patriei Române în Parlamentul European”, „oameni care să se lupte pentru națiunea noastră, să nu stea în genunchi, să se lupte pentru familia creștină și să se lupte pentru drepturile noastre fundamentale”.

In prezentarea făcută candidatului la Primăria Suceava de către moderatoarea evenimentului, Cătălin Axinte a fost indicat drept „ omul, preotul, bucovineanul” care „îi va conduce în luptă” pe ceilalți candidați AUR la alegerile locale.

Îndemnul final al liderilor AUR pentru membrii și simpatizanții partidului a fost: „Pe toate cele 5 buletine de vot puneți cu sete ștampila pe AUR. Atât trebuie să țineți minte și, mai departe, oastea de AUR o să lupte pentru voi și o să fie apărători ai patriei române”.

 

Related Articles

Back to top button