stiri

Campanie electorala. Gheorghe Flutur a fost la lansarea candidatilor PNL de la Marginea, Sucevita, Ulma, Brodina si Stulpicani

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi,  la evenimentele de lansare a încă două candidaturi de excepție.

Astfel, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, dar și alți primari din zona au participat, la Marginea, la lansarea candidaturii lui Gheorghe Lazăr.

La această oră, comuna Marginea beneficiază de proiecte de peste 60 milioane de euro. Este vorba de realizarea rețelei de apă și canal în toată comuna, realizarea rețelei de gaz metan, din nou, pentru toată comuna, drumuri, poduri, școli, cămin cultural”, a spus Flutur.

La Sucevița, a fost lansată candidatura lui Liviu Bodnărescu. Planurile sale propun, printre altele, relansarea turismului în comuna Sucevița, punerea în funcțiune a rețelei de apă canal, modernizarea școlii și crearea de zone de agrement.

De asemenea, Gheorghe Flutur, a acceptat invitația primarului de Stulpicani, Vasile Zamcu, de a participa la inaugurarea pieței agroalimentare din localitate.

Flutur a precizat ca este o piață modernă, cu mese și spații amenajate pentru fiecare categorie de produs în parte, iar oamenii sunt multumiti pentru că nu trebuie să mai meargă zeci de kilometri, la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că sub conducerea primarului lor, Vasile Zamcu ,Stulpicani trebuie să devină o zonă turistică de frunte a județului Suceava, cu monument UNESCO, Codrii Seculari, cu frumoase trasee si cu drumuri modernizate spre muntele Rarău.

Președintele Flutur a subliniat ca Stulpicani devine foarte curând o perlă turistică a Bucovinei.

 

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a lansat, candidații liberali pentru funcția de primar la Ulma și la Brodina, respectiv Petru Marocico și Vasile Uhliuc.

La Ulma, Ghe Flutur i-a informat pe cetateni că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea ultimilor 3,5 km de drum de la Ulma spre frontiera cu Ucraina.

La Brodina, întâlnirea a avut loc pe Valea Brodinii.

Prezenti au fost și primarii liberali de la Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, de la Moldovița, Traian Iliesi, și de la Ulma, Petru Marocico.

Vasile Uhliuc a vorbit despre proiectele realizate în comună, o comună cu școli și drumuri modernizate, dar a menționat că este nemulțumit de contestațiile care blochează lucrările la drumuri.

Președintele Flutur i-a asigurat pe locuitori de finalizarea drumului județean pe care CJ Suceava îl face pe Valea Brodinei.

 

 

PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Related Articles

Back to top button