stiri

Campanie electorala. Gheorghe Flutur a fost prezent la Ciocanesti

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent,  la Ciocănești, pe care a denumit-o comuna campioană de pe Valea Bistriței Aurii, la Șezătoarea Satului, alături de primarul comunei, Radu Ciocan.

El a menționat că proiectul Casa Sezatorii este de aproape o jumătate de milion de euro prin care se renovează aceste case de pe Valea Bistriței Aurii care vor putea fi vizitate de turiști.

„Sunt case care vor putea fi vizitate de turiști pentru a vedea tradițiile din această comună. Și vreau să spun că aici suntem acasă la unul dintre primarii campioni, într-un sat românesc campion, românesc, european și mondial. Bravo pentru ce face Radu Ciocan, un om gospodar care promovează zona, care are o comună cu drumuri asfaltate, cu școli modernizate, cu investiții moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari care au festivalurile renumite și consacrate, respectiv festivalul păstrăvului, al plutăritului și al ouălor încondeiate”, a declarat Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Gheorghe Flutur a spus ca primarul Radu Ciocan promovează zona, cu drumuri asfaltate, cu școli modernizate, investiții moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari care au festivalurile renumite, consacrate precum Festivalul Păstrăvului, Festivalul Plutăritului, Festivalul Ouălor Încondeiate.

Related Articles

Back to top button