stiri

Campanie electorala. Lansarea candidaturii lui Marius Ripan la Primaria Vatra Dornei

Liderul liberalilor suceveni și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a fost prezent la Vatra Dornei, pentru lansarea candidaturii la functia de primar actualului viceprimar Marius Rîpan.

Gheorghe Flutur a amintit că împreună cu Marius Rîpan a început campania electorală în Vatra Dornei cu discuții cu sute de oameni din cartierele Unirii și Bărnărel, iar alături de viceprimarul din Vatra Dornei și de actualul primar liberal, Ilie Boncheș, s-a întâlnit cu gospodarii din cartierul Negrești.

„Peste 170 de oameni ne-au așteptat și au avut discuții sincere, deschise și promițătoare cu noi. Acesta este, de fapt, cartierul unde primarul Ilie Boncheș este acasă. Am discutat despre realizările din Vatra Dornei și despre schimbarea la față sub administrația liberală. În acest municipiu au fost introduși peste 60 km de rețele de apă și canalizare și 32 km de rețele de gaze naturale. Toate școlile și cele două licee din Vatra Dornei au fost modernizate. Centrul civic al orașului a fost amenajat și s-au asfaltat 40 km de străzi din Vatra Dornei. S-a salvat și restaurat perla Dornei, Cazinoul Băilor. Acestea sunt câteva dintre argumentele de forță auzite din gura oamenilor despre motivele pentru care îl vor vota pe Marius Rîpan”, a spus Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

„Cei care critică piatra cubică, fie că este strâmbă sau lată, ar trebui să-și aducă aminte că au ținut orașul în subdezvoltare, ocupându-se doar de privatizări și de mulțumirea clientelei de partid. Noi, liberalii, am scos din praf și din izolare Vatra Dornei”, a încheiat Gheorghe Flutur.

PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Related Articles

Back to top button