stiri

Campanie electorala. Petru Movila, candidat ADU la sefia CJ Iasi : ” Judetul are nevoie de o infrastructura rutiera pusa la punct”

Petru Movila, candidat al Alianţei Dreapta Unită la functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi a declarat ca Iasul are nevoie de o infrastructura rutiera pusa la punct.

Petru Movila a adaugat ca in judet inca mai sunt drumuri de pamant desi exista diferite proiecte de finantare. Traficul este sufocat de masini in orice moment al zilei, atat pe drumurile din oras cat si cele din judet motiv pentru care deblocarea proiectelor este vitala pentru transportul iesean.

Petru Movilă, Presedinte PMP Iasi: „ Inca avem drumuri de pamant in judetul Iasi, drumuri judetene si cel mai apropiat de noi este in zone metropolitana de la Paun la Tomesti. Va invit sa mergeti intr-o zona extraordinar de frumoasa, doua localitati de referinta in judetul Iasi. Intre aceste localitati sunt drumuri de pamant“.

Candidatul Aliantiei a mai spus ca proiectul centurii ocolitoare a judetului Iasi promitea sa decongestioneze traficul din zona metropolitan, insa nu se mai aude nimic despre investitie.

Petru Movilă, Presedinte PMP Iasi: „Soseaua de centura de trafic greu a municipiului Iasi. E un proiect care zace in adormire de foarte multa vreme. Este responsabilitatea Ministerului Transporturilor. Prima etapa din proiectu de trafic greu se termina la Lunca Cetatuii, de acolo trebuie sa il ducem in drumul judetean Iasi- Vaslui, poate in zona comunei Barnova sau Schitu Duca. Specialistii vor vedea unde trebuie sa ajunga acest drum”.

Related Articles

Back to top button