stiri

Campanie electorala. Presedintele PNL Suceava, prezent la lansarea primarului de la Dorna Arini

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, la Dorna-Arini unde a fost o întâlnire-școală de campanie, cu peste 400 de oameni la lansarea candidatului liberal, primarul Andrei Mazăre.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a declarat ca Andrei Mazăre este unul dintre cei mai tineri primari liberali care a excelat în primul mandat și a transformat stațiunea turistică Dorna-Arini într-o perlă a munților Dornei.

De asemenea, in patru din cele șase sate ale comunei a adus apă și canalizare, care în zilele viitoare vor fi puse în funcțiune.

Flutur a adaugat ca in mandatul lui Andrei Mazare peste 10 km de iluminat public cu LED-uri moderne funcționează în comună. A introdus masa sănătoasă în școli pentru copii si  a dotat școlile cu un microbuz electric modern.

“Lungimea rețelei este de 12 km. Are pregătit un al doilea proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare pe o distanță de 7 km. A început asfaltarea străzilor, având în vedere 11 străzi care urmează să fie asfaltate. Școala din satul Rusca se modernizează în momentul de față. Peste 10 km de iluminat public cu LED-uri moderne funcționează deja în comună. A introdus masa sănătoasă în școli pentru copii, a dotat școlile cu un microbuz electric modern, care va sosi la Dorna Arini în zilele următoare. Poate cel mai important lucru, a reușit să unească oamenii, organizând acțiuni voluntare de curățenie. Comuna este curată, iar oamenii vorbesc la superlativ despre el. Pentru mine, ca președinte PNL la Suceava, Andrei Mazăre este o carte de vizită a administrației liberale cu care mă mândresc în fiecare localitate din județ”, a spus Flutur.

PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Related Articles

Back to top button