stiri

Campanie electorala. Primarul din Saru Dornei candideaza pentru un nou mandat

Președintele Gheorghe Flutur a participat la lansarea candidaților de primari liberali de la Șaru Dornei și Crucea.
La Șaru Dornei, peste 300 de persoane au umplut până la refuz sala Căminului Cultural. Împreună cu deputatul PNL Angelica Fădor, Gheorghe Flutur a asistat la prezentarea realizărilor unui primar liberal de excepție. Primarul a asfaltat aproape 70 km de drum în localitatea sa, a modernizat școlile și grădinițele, a construit blocuri de locuințe, a transformat Șaru Dornei într-o stațiune turistică și a încurajat fermierii să se asocieze pentru a produce cel mai bun cașcaval din România. De asemenea, în Șaru Dornei prețul laptelui este mai bun decât în localități vecine, precum Dorna Candrenilor. Aceste realizări sunt câteva dintre motivele pentru care Cătălin Iordache ar trebui să fie votat din nou ca primar.
Gheorghe Flutur a vorbit despre drumul care leagă Bucovina de Ardeal, Panaci-Bilbor, unde mai este puțin de lucru și se va finaliza curând. A menționat, de asemenea, perspectiva dezvoltării domeniului schiabil în zonă, dezvoltarea turismului integrat în Țara Dornelor și extinderea rețelei de gaz metan care a ajuns în Dorna și trebuie să ajungă și la Șaru Dornei. Ropotele de aplauze au validat susținerea pentru Cătălin Iordache pentru încă un mandat de primar și pentru Gheorghe Flutur pentru încă un mandat ca șef al administrației sucevene.
La Crucea avem o premieră: un candidat de primar tânăr, doamna Alina Elena Lăzăruț, care și-a asumat candidatura cu un program curajos. Ea propune rezolvarea problemelor de apă și canalizare, aducerea unui medic de familie în zonă, amenajarea falezei Bistriței și a locurilor de parcare, precum și încurajarea turismului în zonă.

Related Articles

Back to top button