stiri

Campanie electorala. PSD Suceava a lansat candidatura la Primaria Balcauti

Deputatul Gheorghe Șoldan, care candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, a participat la o întâlnire electorală la căminul cultural din Bălcăuți, în prezența a aproximativ 150 de persoane și a candidatului social-democrat pentru funcția de primar, Iulian-Petru Chideșa.

„Viceprimar din 2016 și director dedicat al Școlii Gimnaziale Bălcăuți, Iulian-Petru Chideșa a vorbit înainte de toate despre importanța echipei în administrarea cât mai eficientă a problemelor unei comunități.

Experiența lui în administrație și viziunea pentru dezvoltarea Bălcăuțiului sunt mai necesare acum ca niciodată, în contextul în care primăria se confruntă cu datorii semnificative”, a spus Gheorghe Șoldan.

El a dat asigurări că Iulian Chideșa are multe proiecte pentru Bălcăuți, de la asfaltarea tuturor drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și înființarea rețelei de gaze naturale, la dotarea tuturor căminelor culturale din comună, susținerea ansamblurilor populare, construirea a două baze sportive și achiziționarea unui microbuz școlar.

 

Related Articles

Back to top button