campulungfalticenifeaturedGura Humoruluigura humoruluiradauti-siretȘtiristiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, susținut pentru un nou mandat de Gheorghe Flutur

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a început săptămâna în piața din Câmpulung Moldovenesc, pentru a-l sustine pe primarul Mihăiță Negură pentru un nou mandat.

Conform unui comunicat al PNL, Gheorghe Flutur și primarul PNL, Mihăiță Negură, ”s-au întîlnit cu oamenii în piață, au discutat cu producători agricoli și cu populația municipiului”.

Gheorghe Flutur declară ca meritul lui Mihăiță Negură este că a amenajat o piață agroalimentară nouă, modernă, care le oferă condiții civilizate atît cumpărătorilor, cît și comercianților.

Flutur spune că în municipiul Câmpulung Moldovenesc se fac investiții pe fonduri europene de peste 110 milioane de euro.

La Câmpulung Moldovenesc, centrul este modernizat, peste 70% din cei peste 100 km de străzi sînt asfaltate, rețeaua de canalizare a depășit 50 km, existînd și 30 km rețele de apă. De asemenea, s-au efectuat foarte multe investiții în școli, parcuri, locuri de joacă și stadion.

Gheorghe Flutur promite că va fi finalizat în curand drumul care leagă Câmpulung Moldovenesc de Codrii Seculari de la Slătioara și de Stulpicani, dar și multe alte investiții noi așteptate de câmpulungeni.

Related Articles

Back to top button