stiri

Candidatul ADU la Primaria Suceava, Marian Andronache vrea sa initieze proiecte in toate cartierele sucevene

Candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) la funcția de primar al municipiului Suceava, Marian Andronache, vrea să aducă serviciile medicale mai aproape de oameni propunând construirea în fiecare cartier a unui centru medical de permanență.

Marian Andronache a spus că în calitate de primar intenționează să discute cu sucevenii atunci când se va dezbate bugetul local, astfel încât să fie finanțate proiecte în fiecare cartier.

Candidatul ADU pentru Primăria Suceava a dat asigurări că are programe de investiții pentru fiecare cartier sucevean. El a subliniat că prin aceste proiecte vrea să reducă decalajele existente între cartiere.

El a arătat că în prezent există decalaje foarte mari între cartierele Sucevei, iar lucrările făcute în mandatele trecute nu au fost realizate într-un mod coordonat, centralizat.

Comunicat de presa:

“Cu ce au greșit sutele de locuitori care își fac viața pe aceste străzi neasfaltate?

Mă și gândesc cum de câte ori se urcă oamenii aceștia în mașină, de atâtea ori se gândesc și la primarul și administrația orașului. De câte ori credeți că s-a gândit primarul la ei în timp ce mergea dimineața la muncă?

Situația nu mai poate continua așa și sunt foarte hotărât să lupt în continuare ca și aceste 100 și ceva de străzi să fie asfaltate. Dar ca să reușesc acest lucru, e nevoie de oameni în conducere care să susțină proiectele.

Bunicii noștri au investit enorm în viețile noastre, iar acum este momentul să le oferim înapoi respectul și grija pe care le merită. Pentru că au construit fundațiile comunității noastre, este de datoria noastră să ne asigurăm că primesc cea mai bună îngrijire.

Din acest motiv, vrem să continuăm proiectul de ridicare a unui centru de îngrijire pentru bătrâni, un loc unde vor fi tratați cu demnitate și atenție.

Pe 9 iunie, aveți șansa ca, prin votul vostru, să susțineți echipa care va face aceste lucruri posibile. Cu încredere spun că Suceava va fi un oraș care îi va servi pe toți!

Pe 9 iunie, aveți șansa să aduceți oamenii potriviți în primărie!”

Cod unic de identificare mandatar: 21240022

Related Articles

Back to top button