botosanicampulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Casa Bunicilor: 19 ani de Impact! 19 Weekend-uri în Bucovina!

Casa Bunicilor

Bucură-te de unul din cele 19 Weekend-uri în Bucovina cu Impact FM Regional și locațiile partenere! Ascultă IMPACT FM REGIONAL, înscrie-te și norocul fie cu tine! 🙂

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin cinci studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Joi, 24 noiembrie 2022, vineri, 25 noiembrie 2022 și sâmbătă, 26 noiembrie 2022, dăm START la Weekend, cu 19 locații Weekend în Bucovina, pentru un weekend stabilit de voi și locațiile partenere în anul 2023.

Premiile constau într-un Weekend în Bucovina pentru două persoane, în perioada 15 ianuarie 2023 – 31 martie 2023 (cazare + masă, în funcție de disponibilitatea hotelurilor și pensiunilor partenere). Premiul nu include și taxele de transport.

Când vine weekendul alege plecarea în Bucovina! Impact FM Regional te trimite la munte!

CASA BUNICILOR

Casa Bunicilor oferă o abordare diferită a turismului din zona Bucovinei. Dacă sunteți în căutarea unei stări de spirit autentice, dacă doriți să faceți cunoștință cu tradițiile și obiceiurile populare bucovinene, cu savoarea unică a bucătăriei din zonă, sau doriți doar să vă relaxați în mijlocul unei frumoase păduri de brazi, atunci Casa Bunicilor este locul potrivit pentru dumneavoastră.

Pensiunea Casa Bunicilor este localizată în Mănăstirea Humorului (la 7 km de Voroneț), în Bucovina, și se întinde pe o suprafață de 5 ha de pădure, iar curtea pensiunii este traversată de un pârâu care formează un frumos iaz de păstrăvi. Fiecare casă se află lângă un iaz, astfel cei pasionați de pescuit au posibilitatea să-și satisfacă și acest capriciu.

Din punct de vedere culinar, Casa Bunicilor te servește cu produse tradiționale specifice zonei, adaptând mereu oferta cu preferințelor voastre (bucătărie tradițională românească, meniu a la carte sau prestabilit).

Casa Bunicilor încurajează  proiectele artistice și culturale ce au ca scop promovarea valorilor românești, tradiționale, colaborând în acest sens cu diverse grupuri de artiști populari, dar sunt deschiși și susțin orice inițiativă în acest sens (prezentări, concerte, ateliere, workshop-uri, șezători, expoziții pictură, fotografie).

Vă mulțumim și SUCCES!

Related Articles

Back to top button