botosanicampulungconcursuriCONCURSURIfalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

Casa Bunicilor, noua destinație de concurs ”Weekend în Bucovina”

”Weekend în Bucovina” este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga zile de relaxare, liniște și deconectare în zonele turistice din Bucovina.

Pensiunea ”Casa Bunicilor” Mănăstirea Humorului este noua ta destinație de weekend.

”Casa Bunicilor” și-a propus ca obiectiv să ofere o abordare diferită a turismului în zona Bucovinei.  Dacă sunteți în căutarea unei stări de spirit autentice, dacă doriți să faceți cunoștință cu tradițiile ți obiceiurile populare bucovinene dar și cu savoarea unică a bucătăriei din zonă, dacă doar doriți să vă relaxați în mijlocul unei frumoase păduri de brazi departe de agitația orașului sau să vă încărcați spiritual citind o carte bună sau vizitând mănăstirile din zonă, atunci este locul potrivit pentru voi.

 

 

Pensiunea este localizată în Mănăstirea Humorului (la aprox. 7 km de Voroneț) – Bucovina, județul Suceava și se întinde pe o suprafață de cca. 5 ha de pădure, iar curtea pensiunii este traversată de un pârâu care formează un frumos iaz de păstrăvi. Fiecare casă se află lângă un iaz, astfel cei pasionați de pescuit au posibilitatea să-și satisfacă și acest capriciu.

Casa Bunicilor pe Facebook

Din punct de vedere culinar, vă oferim produse curate, tradiționale specifice zonei, adaptând mereu oferta noastră preferințelor dumneavoastră (bucătărie tradițională românească, meniu a la carte sau prestabilit), iar la cerere se pot organiza diverse evenimente (teambuilding, botezuri, aniversări etc – capacitate maxim 50 persoane).

Pensiunea ”Casa Bunicilor” încurajează  proiectele artistice și culturale ce au ca scop promovarea valorilor românești, tradiționale, colaborând în acest sens cu diverse grupuri de artiști populari, dar suntem deschiși și susținem orice inițiativă în acest sens (prezentări, concerte, ateliere, workshop-uri, șezători, expoziții pictura, fotografie etc.).

Ne propunem să vă oferim o ședere de neuitat şi să vă facem să retrăiți micile bucurii ale copilăriei în spaţiul plin de căldură oferit de Pensiunea ”Casa Bunicilor”din dragoste pentru natură!

*Impact FM Regional te trimite în Bucovina, la Casa Bunicilor, în perioada 4-6 august 2023

În fiecare săptămână ai șansa să câștigi un premiu pentru două persoane, cu plecare în Bucovina sau Neamț. Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Impact FM Romania să scrii un cuvânt care descrie Bucovina sau Neamț, să dai SHARE și în ziua de vineri afli dacă ai câștigat. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

   

 

Related Articles

Back to top button