BacăuBotoșanibotosaniBrașovBucureștiBusinesscampulungConstanțafalticenifeaturedGalațiGura Humoruluigura humoruluiIașiiasiMureșNeamțpascaniPiatra Neamțradauti-siretstiriȘtiriSuceavasuceavaTimișUncategorizedvatra dornei

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat

Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat începând, ca urmare a unei hotărâri a Curţii de Apel Oradea prin care admite cererea formulată de unul dintre instalatorii care nu au fost validaţi de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Prin această decizie s-a dispus suspendarea si suspendarea întregii proceduri de publicare a listei instalatorilor validaţi, de alegere a acestora de către beneficiari şi de încheiere a contractelor de participare şi de finanţare până la soluţionarea definitivă a cauzei.

“Începând de astăzi, 26 septembrie 2023, Programul Casa Verde Fotovoltaice se suspendă ca urmare a Hotărârii Curţii de Apel Oradea nr. 199/2023 în dosarul 3168/111/2023 prin care se admite cererea formulată de reclamanta Dhelectric Systems SRL, în contradictoriu cu pârâta Administraţia Fondului pentru Mediu. Prin această decizie s-a dispus suspendarea executării Deciziei de soluţionare a contestaţiei privind respingerea dosarului de validare al reclamantei Dhelectric Systems SRL ca şi instalator publicat pe site-ul AFM în data de 28 august 2023 şi suspendarea întregii proceduri de publicare a listei instalatorilor validaţi, de alegere a acestora de către beneficiari şi de încheiere a contractelor de participare şi de finanţare până la soluţionarea definitivă a cauzei ce face obiectul dosarului 3168/111/2023”, transmite Administraţia Fondului pentru Mediu.

Related Articles

Back to top button