botosanicampulungfalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Ce să pui în valiză pentru a arăta fashion în vacanță?

Să fim sinceri: pregătirea bagajului este punctul slab al oricărei vacanțe. Încercarea de a-ți selecta garderoba, de a găsi lucruri pentru diferite ocazii, de a le pune pe toate în valiză – este o misiune destul de dificilă. Hainele pentru vacanță se vor alege cu grijă astfel încât să fie ușor de stilizat.

Așadar, pentru a primi câteva sfaturi utile și puțină inspirație în materie de modă citește rândurile de mai jos.

Planifică ținutele

Nu are rost să îți pui în valiză noua fustă preferată dacă nu ai o bluză care să se potrivească cu ea. Planificarea ținutelor înseamnă, de asemenea, mai puțin timp petrecut în camera de hotel cu un prosop pe cap, devenind din ce în ce mai iritată neștiind ce să porți. De asemenea, te va ajuta să vezi că probabil nu trebuie să împachetezi o pereche diferită de pantofi pentru fiecare zi în care ești plecată. Sau 3 perechi de pantaloni pe zi.

Pantaloni cropped

Contrar credinței populare, nu trebuie să împachetezi pantaloni de toate formele și culorile atunci când pleci în vacanță. Pentru a păstra lucrurile simple, specialiștii îți recomandă să alegi trei perechi de pantaloni în trei culori de bază, astfel încât să le poți combina și asorta cu alte topuri neutre sau cu modele amuzante pe tot parcursul sejurului. O pereche neagră, albă și neutră se va purta la aproape orice și poate fi stilizată de la zi la noapte prin simpla schimbare a unui lucru cu un toc. Acești pantaloni se pot asorta cu ușurință cu papuci și sandale Crocs damă la modă

O pălărie bucket

Oferă garderobei tale de vacanță un pic de energie de întoarcere în timp, începând cu pălăria bucket – accesoriul perfect pentru a te proteja de soare sau pentru a adăuga un pic de eleganță la tricoul polo și la pantaloni, conform stiliștilor. Pălăriile bucket oferă bărbaților și femeilor de toate vârstele și categoriile sociale umbră, păstrându-i în același timp “cool”.

Pijamaua sau cămașa de noapte

Pijamaua sau cămașa de noapte nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță. Găsești cămăși de noapte pe Answear, cămăși fluide, ideale pentru nopțile caniculare de vară.

Sandale cu talpă ortopedică de iută

Aceste model de sandale ar trebui să reprezinte un element de bază în garderoba ta de vacanță.  Sunt incredibil de confortabile și îi poți asorta la pantalonii scurți de blugi și topurile în tendințe în acest sezon.

Rochia cu spatele gol

Alege să porți în vacanță un slipdress cu spatele gol. Oricât de minimalist ar fi acesta, faptul că are spatele gol, îi conferă o eleganță aparte, de neegalat. În plus, te vei simți extrem de atrăgătoare într-o astfel de rochie. Poart-o cu o pereche de cercei cu perle care să îți lumineze fața și cu niște sandale aurii.

O pereche de blugi oversized

Iată un styling propus de specialiști pentru această vară, care suntem siguri că te va cuceri și pe tine: un sutien glam și o pereche de blugi super oversized. Nu te teme să îndrăznești, dacă nu în vacanță, atunci când? Găsești cei mai frumoși blugi albi damă pe Answear.ro.

Înainte de a pune totul în valiză verifică situația. Într-o parte îți recomandăm să pui hainele în culori neutre, în alta hainele cu imprimeuri sau colorate. Vei fi pur și simplu surprinsă să vezi câte combinații poți face.

Related Articles

Back to top button