publicmedia

Cea mai inteligenta limuzina din clasa business!

Cea mai inteligenta limuzina din clasa business a fost lansata la Iasi de Casa Auto

Intr-un eveniment exclusivist care a imbinat tehnologii moderne, idei inovatoare si muzica de cea mai buna calitate, Casa Auto a lansat la Iasi noul model Mercedes-Benz Clasa E, considerat a fi cea mai inteligenta masina din lume la ora actuala. Lansarea a avut loc joi, 14 aprilie, la showroom-ul din sos. Pacurari nr. 177 si a reunit peste 100 de clienti, iubitori si admiratori ai brandului german, incantati cu totii sa asiste la un moment special in istoria Mercedes-Benz: noua Clasa E reprezinta un pas important spre viitor al celebrei marci premium si expresia cea mai inalta a combinatiei dintre inteligenta artificiala si industria auto, la standarde de excelenta.

 

O seara dedicata tehnologiei si emotiilor a fost modalitatea aleasa de Casa Auto Iasi pentru prezentarea noii clase E din familia Mercedes-Benz. Evenimentul a avut loc in showroom-ul incapator si elegant al marcii si a fost prezentat de Alex Dima, gazda emisiunii „Romania, Te iubesc”. In mod surprinzator pentru o lansare auto, prezentarea a pornit de la legatura dintre masina, tehnologie si emotiile noastre de fiecare zi, o incursiune inedita in sfera nevoilor si asteptarilor noastre profunde realizata de psiholog dr. Diana Teodorescu. Ceilalti vorbitori au introdus treptat participantii in lumea Mercedes-Benz, in povestea Clasei E si mai ales in teritoriul fascinant al inovatiilor absolute pe care noua limuzina le aduce acum in intreaga industrie auto. Seara a continuat cu acorduri de jazz oferite de Garlea Cvintet si, mai ales, cu intalnirea propriu-zisa a oaspetilor cu masina-eveniment pe care o asteptau.

Desi initial parea ca personajul principal al lansarii lipseste, caci nici o masina nu putea fi zarita in showroom-ul decorat de sarbatoare, invitatii nu au fost lasati sa astepte prea mult. In aplauzele audientei, in momentul culminant al prezentarii, doua superbe limuzine Mercedes-Benz Clasa E si-au facut aparitia din spatele unui enorm ecran LED, care parea sa-si ia zborul spre inalt. Deloc intamplator ales la un eveniment dedicat tehnologiilor care aduc viitorul mai aproape de noi, wall-screen-ul mobil a facut trimitere si la farurile de inalta rezolutie, cu tehnologie LED, ale noilor modele Clasa E.

Bun venit in viitor!IMG_1666

A zecea generatie de limuzine din clasa business aduce in prim plan, prin noua clasa E, repere cu adevarat surprinzatoare: design de top, interior de ultima generatie, numeroase inovatii tehnice. Printre diversele functii, inovatiile aduse de noua clasa E ofera confort si siguranta la un nivel fara precedent,  stand la baza unui sistem ultraperformant de asistenta pentru sofer, precum si la baza sistemelor premium de divertisment si de control. Standardele de eficienta ale noii limuzine sunt de asemenea exceptionale, gratie noului motor diesel si a designului compact, care asigura o aerodinamica demna de doborat recorduri. Suspensia pneumatica asigura un confort si o dinamica impresionante la rulare. Multiplele inovatii disponibile, inclusiv functia Active Lane Change Assistant ce permite soferului orientarea prompta catre banda aleasa, pozitioneaza Clasa E ca fiind cea mai inteligenta limuzina din segmentul business.

Alura impunatoare de coupé

Noua Clasa E este sofisticata, inspira incredere, eleganta si sportivitate. Comparativ cu predecesorul sau, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase: ampatament de pana la 2.939 mm si lungime extinsa pana la 4.923 mm. Designul automobilului aduce in prim plan cunoscutele proportii specifice limuzinelor Mercedes-Benz. Frumusetea masinii este completata de capota alungita, cu accente de coupé, care coboara spre spatele lat. Toate acestea permit Clasei E sa evidentieze intr-un mod perfect filosofia Mercedes-Benz in materie de design: Sensual Purity.

Noua Clasa E este disponibila exclusiv in showroom-ul Mercedes-Benz din cadrul Casa Auto Iasi. Echipa de vanzari a marcii va sta la dispozitie cu informatii suplimentare, consiliere, oferte si detalii interesante referitoare la noul model, precum si cu sesiuni speciale de test-drive.

Contact:

Casa Auto Iasi

Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz

Iasi, Sos. Pacurari, nr. 177

Tel: 0232 272333

E-mail: contact@casaautois.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button