publicmedia

Cel mai mare turneu radio din zona Moldovei, s-a încheiat

A treia ediție IMPACT FM DANCE TOUR a ajuns la final!

img_6702Seria celor mai incendiare petreceri marca Impact FM, singurul post de radio regional din Moldova, a început acum 6 săptămâni în Clubul Aquarius din Câmpulung Moldovenesc și s-a terminat cu succes la Iași, în Club Cannabis.

Echipa de Impact alături de DJ consacrați și cele mai senzuale animatoare  au dat tonul unor nopți explozive cu muzică dance, cadouri și surprize, toate în cadrul unui mix-event.

Pentru prima dată în istoria proiectului, cei prezenți la eveniment au rămas să se distreze chiar până la ora 07.00 dimineața, iar dacă noaptea ar fi fost mai lungă petrecerea ar fi continuat.

Pe parcursul unei luni jumătate am fost în cluburile din Iași – Club Cannabis și London Pub, dar și din Bucovina, mai exact în Câmpulung Moldovenesc – Club Aquarius, Gura Humorului – Angel Club, Vatra Dornei – Champions Pub și Suceava – Club Versus.

DJ Dark, unul dintre invitații speciali, a declarat că doar energia celor prezenți l-au făcut să reziste atâtea ore treaz și că pentru el a fost un maraton. De asemenea, la evenimente a mixat și DJ Theo Roșca, iar în una din seri cântăreața Rawanne a susținut un super concert pentru cei prezenți.

img_6590                                     img_5964

 

Toate petrecerile au fost transmise live pe frecvențele de Impact FM, iar MC D^Adi a prezentat și transmis ascultătorilor atmosfera unică din cluburi.

img_6682-360x360DJ Dark a remixat piesele artiştilor din afară precum Rihanna, Adele , Calvin Harris , David Guetta, Pitbull , dar si din Romania, cum ar fi Carla’s Dreams , Andreea Banica , Liviu Hodor , Antonia , Nick Kamarera.

Artist la Cat Music, consacrat la toate editiile Liberty Parade din 2010 a reuşit să acumuleze o experientă vastă în ceea ce priveste muzica electronică, astfel încât ­a cucerit publicul într­-un timp foarte scurt cu productiile personale, dar si cu talentul si pasiunea sa în materie de Dj­ing.

 

Theo Rosca îşi face debutul ca DJ în toamna anului 2012, atunci când a început colaborarea cu S Club. De-a lungul timpului acesta a mai colaborat cu diverse cluburi atât din Târgu Frumos, cât şi din Iaşi. Îi place să îşi creeze propriile edit-uri şi bootleguri, acestea ajungând în playlist-ul unor DJ cunoscuţi din ţară precum DJ Dark, Marc Rayen, MC Giany si multi altii. Se regăseşte în mai multe genuri muzicale, atât comerciale, cât si underground.

img_6072

Impact FM este singurul post radio regional privat din Moldova care prin intermediul celor 4 frecvente deținute, acoperă județele Iași, Suceava (Suceava, Rădăuți, Gura Humorului, C-lung Moldovenesc, Vatra Dornei) si Botoșani.

Impact FM difuzează cele mai noi hituri ale momentului, poziţionându-se în topul radiourilor cu format muzical CHR, dar muzica este susținută și de cei mai reprezentativi animatori cu experiență în transmisiuni live, marketing radio, promoții și consumer engagement.

 

Mulțumim partenerilor noștri: Fabrica de Print, Hotel Teisa Travel, Hotel Unirea Iași, Taverna Bachus Suceava, Pensiunea Casa di David-Vatra Dornei, Pensiunea Valeria-Voroneț, Hotel Eden Iași,  La Taifas Iași, Restaurant Belvedere Vatra Dornei  , Papa Bun – Câmpulung Moldovenesc.

 

img_6085img_5940img_5766-1

img_5764-1

img_6055img_6330

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button