campulungfalticenifeaturedgura humoruluiradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Cezar Ioja vrea performanță Made In Suceava

Canotorii suceveni medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, antrenorii lor, dar și președintele Federației Române  de Canotaj, Elisabeta Lipă, au primit la finalul lunii august, titlurile de „Cetățean de Onoare al județului Suceava”.

„Din cei 101 sportivi care au alcătuit lotul olimpic al României, 21 au fost suceveni. Cu o singură excepție, toate medaliile obținute la Olimpiadă au fost câștigate de sportivi suceveni. Suntem mândri de această uriașă performanță, îi felicităm și le mulțumim că au arătat lumii că în Bucovina avem în rândurile canotorilor suceveni campioni mondiali, campioni europeni, atât la tineret, cât şi la seniori”, a declarat Gheorghe Flutur.

Cezar Ioja, consilier județean din partea PSD la CJ Suceava, a intervenit in timpul sedinței și a punctat faptul că și-ar dori ca susținerea activității sportive pentru cei din județul Suceava să nu fie doar o sesiune foto și o mulțumire de final pentru rezultatele obținute de sportivi la olimpiade, ci o susținere la nivel de județ.

Cezar Ioja propune înființarea unui club sportiv finanțat de CJ, care să asigure condițiile necesare practicării sportului de performanță, prin construirea de baze sportive la nivelul fiecărei comunități și prin modificarea legii sponsorizării, astfel încât agenții economici să fie atrași pentru a investi în activitatea sportivă.

 

 

 

 

Related Articles

Back to top button