Liber după 4

Liber după 4 este un spaţiu radiofonic dedicat cărţilor de răsfoit şi filmelor de privit. Fundamentul alegerii noastre este dorinţa de a transmite informaţii semnificative din domeniul apariţiilor literare şi cinematografice, în sensul unor sugestii de petrecere a timpului liber.

În acelaşi timp, orizontul acestui spaţiu se extinde odată cu actualitatea evenimentelor culturale regionale. În ceea ce priveşte cartea vor fi promovate cele mai importante apariţii editoriale, dar şi evenimente dedicate cărţii precum: activitatea cluburilor de lectură, promovarea debutanţilor în domeniu sau evenimentele din cadrul bibliotecilor şi librăriilor. În acelaşi plan vor fi integrate şi etichetele cărţilor de pus pe noptieră, de citit în tren, de luat în vacanţă, cărţi pentru copii, albume literare, autori clasici, beletristică, poezie etc.

În ceea ce priveşte cinematografia sunt promovate cele mai noi apariţii cinematografice din ţară şi străinătate, dar sunt alese şi subiecte integratoare precum filme de festival străin , filme de festival românesc, actori premiaţi, actori români premiaţi la festivaluri internaţionale, filme documentare, filme animate etc..

Liber după 4 este instrumentul care prelucrează aceste informaţii în mesaje creative adaptate publicului larg, găsind spaţiul radiofonic ca fiind cel mai eficient în acest demers.

Realizator: Bianca Ioan

Durată: 2 minute

Frecvenţă difuzare: zilnic, de luni până vineri, la 11:30 şi 16:30

Pagina Facebook: AICI

Back to top button