botosanicampulungconcursuriCONCURSURIfalticenigura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Concurs cu plecare la Câmpulung Moldovenesc, la City View!

Pensiunea City View se află în Câmpulung Moldovenesc, la 35 km de Mănăstirea Voroneț, și oferă cazare cu grădină, parcare privată gratuită, lounge comun și terasă. Printre facilitățile oferite se numără o bucătărie comună, serviciu de concierge și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Toate camerele sunt prevăzute cu balcon cu vedere la oraș.

Pensiunea City View este perfectă pentru un teambuilding de staff! Participă la concursul săptămânal cu plecare în Bucovina și câștigă un premiu pentru 2 persoane, cazare la City View!

Pensiunea City View, destinația de Weekend în Bucovina!

Camerele pensiunii sunt dotate cu zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu articole de toaletă gratuite, duș și uscător de păr.

Parcul de aventuri Escalada se află la 33 km de pensiune, iar Mănăstirea Humor este la 38 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, situat la 83 km de Pensiunea City View.

 

Related Articles

Back to top button