iasiIașiȘtiristiri

Clubul Relații cu Sens este la Iași

Centrul Cultural „I.I. Mironescu”, la propunerea terapeutului și sociologului Dragoș Daniel Panainte, intenționează să constituie un grup de lectură și dialog cu titlul Relații cu Sens. Este necesar ca în Iași să existe un spațiu sigur unde bărbații și femeile să se poată vulnerabiliza împreună, unde să se poate deschide și comunica autentic pe tema relațiilor de cuplu și a provocărilor care apar în cadrul relațiilor.

Această idee a făcut necesară apariția acestui club de carte care să acopere o nevoie psihologică și culturală a urbei noastre. Clubul de carte se adresează tuturor bărbaților și femeilor de peste 18 ani care iubesc lectura și care doresc să dezbată pe marginea unei cărți anunțate cu o lună înainte de eveniment.
Cartea propusă pentru întâlnirea inaugurală este IRON JOHN. Redobândirea masculinității și cele 8 etape ale devenirii, autor Robert Bly, Ed. Herald, București, 2021.

Membrii Clubului de carte Relații cu Sens își propun să se întâlnească lunar – într-o zi de sâmbătă, în intervalul orar 11.00 – 13.00 iar întâlnirile să aibă loc în Amfiteatrul mic din str. Gheorghe Săulescu nr. 4.
Facilitatorul întâlnirilor lunare ale clubului de carte Relații cu sens va fi Daniel Dragoș Panainte, sociolog și terapeut sistemic, alături de doctor Richard Constantinescu – directorul Centrului Cultural „I.I. Mironescu”.

Related Articles

Back to top button