botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Compania Dorna Medical se extinde cu două noi clinici, în Iași și Beclean

Rețeaua Dorna Medical se extinde în municipiul Iași. Managerul Dorna Medical, Roman Boca, anunță deschiderea unei mari clinici medicale în Iași, anul viitor. Investiția se ridică la peste 7 milioane de euro.

“Vom deschide o clinică foarte mare, cu specialități foarte multe, la Iași. De ce ne ducem în Iași? Este un județ foarte mare, iar dinamica Iașiului, ca municipiu, este deosebită, mai ales că acolo s-au concentrat foarte multe investiții majore, dar este și acea categorie profesională, din IT și Iașiul are o dinamică de dezvoltare comparabilă cu Clujul. La Iași va fi o clinică pe 3000 de metri pătrați, cu imagistică de înaltă performanță, cu laborator de analize medicale, cu diverse cabinete de specialitate, în funcție de nevoile pacienților. Noi venim cu expertiză în ceea ce privește serviciile medicale, chiar ne-am gândit să venim cu medici din Cluj în Iași, dar vrem să cooptăm și foarte mulți medici din Iași. Probabil vom deschide clinica din Iași în a doua jumătate a anului viitor, pentru că este o investiție destul de mare, de peste 7 milioane de euro”, declară Roman Boca.

“De o lună de zile, am deschis și în județul Mureș, în Reghin, un punct de lucru și vrem să deschidem mai multe puncte de recoltare, pentru a veni în sprijinul pacienților, a medicilor, pentru a-i ajuta în stabilirea unui diagnostic corect, față de pacienți. Vom ajunge si în Baia-Mare, anul viitor, vom face o rețea de servicii medicale, în cadrul Dorna Medical și pe Târgu Mureș și Cluj”, spune managerul Dorna Medical.

O investiție importantă va realiza Dorna Medical și în Bistrița-Năsăud, mai exact în Beclean. “La Bistrița, am modernizat toate punctele noastre de lucru. Am licitat, la Beclean, clădirea Telekom, în centrul orașului și acolo intenționăm să facem o clinică pentru oamenii din zonă. Putem aduce și medici de la Cluj-Napoca, este relativ aproape, să nu se mai ducă oamenii, pentru afecțiuni care nu necesită intervenții la Cluj, la Mureș, la Bistrița, să poată fi rezolvate la Beclean”, mai spune Roman Boca.

Related Articles

Back to top button