Contact Impact FM Regional

  Scrie-ne utilizând formularul de mai jos.

  Câmpurile cu * sunt obligatorii





  Impact FM Regional

  Dorin MOLDOVAN Administrator 0748.418.044           dorin.moldovan@impactfm.ro
  Ioana RAȚĂ

  Liviu MACOVEI

  Director General

  Director Programe 

  0723.224.416             ioana.rata@impactfm.ro

  021 98 11           liviu.macovei@impactfmregional.ro

  Loredana ȚIFACHI Redacție Știri 021 98 11                 office@impactfm.ro
  Sorin CIMBRU Producție Audio 021 98 11                 office@impactfm.ro
  Redacția IMPACT Școala de Radio 021 98 11                office@impactfm.ro

  IMPACT FM REGIONAL aparține societății Activ Media Services SRL, J33/1530/2019, 41617764, Suceava, Aleea Jupiter 2A, Bl.100, Sc.A, Ap.23

  Numele reprezentantului legal: Dorin Moldovan – administrator

  Numele persoanei care își asumă responsabilitatea editorială: Ioana Rață – director programe

  Coordonatele furnizorului de servicii mass-media, adresa de poștă electronică și a site-ului de internet unde poate fi contactă:  office@impactfm.rowww.impactfmregional.ro 

  Lista publicatiilor editate de persoana juridica respectiva si lista celorlalte servicii de programe pe care le asigura – nu detine si nu editeaza publicatii.

  Organismele de reglementare competente: Consiliul Național al Audiovizualului – www.cna.ro

  Licență Audiovizuală: R1082.1 – eliberată la data de 05.02.2020


  Iași
  (88.4 FM): Hatman Șendrea 42, etaj 1

  Suceava (92.4 FM): Iulius Mall Suceava, etaj 1

  Vatra Dornei (91.4 FM): Hotel Călimani, etaj 7

  Gura Humorului (93.5 FM): Hotel Best Western, etaj 8

  Câmpulung Moldovenesc (107.2 FM): Theodor Stefanelli 2, etaj 1

  Neamț (97.6 FM): Romana 60

  CALL CENTER RADIO: 021.98.11

  WhatsApp: 0734.35.35.35

  E-mail: office@impactfm.ro

  #deimpact COD DE CONDUITĂ PROFESIONALĂ

  Impact FM Ragional (Feel Good Station) are datoria să informeze ascultatorii, fără a exprima opinii personale. Aceasta este o modalitate de a ne asigura că publicul nu este indus în eroare. În același timp, promovăm multitudinea de opinii. Suntem deschisi la cât mai multe și cât mai diverse păreri, evaluări, comentarii și analize.
  În plus, echipa noastra susține libertatea de exprimare a invitaților noștri, promovează responsabilitatea în discursul public și sancționează atacurile la persoană și insultele deorice fel. Respectarea diversității de opinii și a dreptului la libera exprimare sunt principii fundamentale pentru noi. Totodată, ne asumăm responsabilitatea de a asigura un discurs public civilizat, constructiv și responsabil.

  Impact FM regional Feel Good Station are o responsabilitate mare față de comunitatea regională pe care o deservește. Acesta trebuie să informeze corect și imparțial, să reflecte diversitatea de opinii și să respecte valorile si normele sociale ale regiunii. Trebuie să asigure accesul la informație relevantă și să răspundă nevoilor și intereselor publicului din zona Moldovei.
  În calitate de formator de opinie, un post de radio regional are un impact semnificativ asupra publicului său. Oamenii se bazează pe informațiile și interpretările oferite de postul de radio regional pentru a-și forma propria opinie despre evenimentele din comunitatea lorși despre lumea din jurul lor. Din acest motiv, este important ca postul de radio să ofere o imagine cât mai completă și obiectivă a situației, să evite manipularea și partizanatul și să promoveze libertatea de gândire și de exprimare și niciodată să nu instige prin conținut la violența verbală.

  De asemenea, este important ca postul de radio regional să promoveze diversitatea și să acorde spațiu tuturor vocilor din comunitate, indiferent de opiniile sau de afilierea politică. Acesta trebuie sa evite perpetuarea stereotipurilor, a discriminării și să reflecte cât mai fidel realitatea socială și culturală a zonei în care funcționează.

  Back to top button