suceava

Culoarea acoperișului din piața suceveană ruinează micii producători

Culoarea acoperișului de la piață a distrus pofta de legume și zarzavaturi a cumpărătorilor suceveni și ruinează micii producători.

Înlocuirea neinspirată a acoperișului cu o învelitoare transparentă de culoare verde afectează  modul în care ochiul cumpărătorului percepe aspectul legumelor, iar roșiile și ridichile par astfel negre și frunzele de pătrunjel par îngălbenite.

Micii producători se plâng că nu mai pot vinde mai nimic, iar unii chiar suspectează autoritățile că ar fi comis deliberat eroarea, pentru a încuraja doar vânzările din supermerket-uri. Primarul sucevean Ion Lungu a cerut explicații constructorului, dar acum susține că va trebui să se aștepte șase luni pentru ca pigmentul verde din acoperiș să dispară de la sine.

Atât vânzătorii, cât și unii cumpărători,  spun însă că au dureri de cap, stări de greață și insomnii din cauza expunerii la lumina verde din piață și că dacă situația va continua vor cere municipalității daune în instanță pentru disconfortul fizic și financiar produs.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button