EvenimentefeaturediasipascanistiriUncategorized

DENTESSE Clinici Dentare și tbi bank, parteneri Hangariada

DENTESSE Clinici Dentare și tbi bank, parteneri la o nouă ediție Hangariada!

tbi bank operează în Bulgaria, România, Germania, Danemarca și Polonia și a fost în mod constant desemnată printre cele mai profitabile banci din Europa de Sud-Est.

Deservesc peste 1 milion de clienti, printr-o rețea de încredere de aproape 7.000 de puncte de vânzare. Focusul tbi bank pe clienți determină consolidarea pozitiei de creditor digital de ultimă generație, menită să îmbunătățească viața financiară a clienților.

“Reprezint tbi bank în zona Iași și suntem foarte bucuroși să participăm în al doilea an la festivalul Hangariada, împreună cu clinicile dentare Dentesse. Suntem foarte bucuroși să împărtășim soluția noastră de finanțare tuturor participanților la acest festival. Implicit, tbi bank pune accent foarte mult pe servicii, pe care le oferim clienților noștri care doresc să acceseze serviciile medicale din cadrul clinicilor stomatologice și nu numai. Oferim soluții de creditare pentru toate nișele, pentru toate industriile, fie că vorbim despre electro IT sau despre cea de bricolaj, noi suntem alături de clienți, pentru a le oferi cea mai bună soluție de plată”, declară Claudiu Simina, coordonator zonal tbi bank.

Mai mult decât o simplă vizită la stomatolog, în clinicile DENTESSE regăsești înțelegere și ascultare față de nevoile tale, expertiză și interdisciplinaritate medicală, tratamente digitalizate și soluții personalizate pentru orice problemă dentară existentă, toate acestea integrate în același loc.

”Astăzi m-am ocupat de organizarea acestui eveniment super, super reușit, din punctul meu de vedere. Sunt mulți oameni, este foarte multă energie bună și un vibe extraordinar pentru toți. Așteptăm ca toți oamenii să vină la standul nostru, pentru a câștiga premii instant, pentru a se bucura de tot ceea ce le putem oferi în această zi minunată. Clinicile Dentesse sunt, probabil, cel mai mare grup de clinici dentare din Moldova. Standardul de calitate al clinicilor Dentesse este foarte ridicat în primul rând datorită echipei medicale cu care lucrăm, echipa interdisciplinară de medici, a aparaturii și a tehnologiilor noi pe care le folosim în tratamentele dentare. Suntem axați pe tot ceea ce este nou, performant. Digitalizarea în procesele stomatologice este unul dintre azimuturile noastre pe care ne focusăm, astfel încât precizia și calitatea tratamentelor să fie una maximă. Suntem la Hangariada până mâine seară. Suntem pentru al doilea an alături de acest festival, un festival cu ieșeni și pentru ieșeni, iar noi ne-am alăturat și acestui eveniment minunat, la fel ca altor evenimente dedicate ieșenilor”, declară Mariana Bucătaru, director administrativ al clinicilor DENTESSE.

Related Articles

Back to top button