stiri

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Soldan a criticat administratia judeteana. Vicepresedintele CJ Suceava raspunde criticilor

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a salutat intrarea României în spațiul aerian și maritim Schengen, dar în același timp a criticat administrația județeană și pe președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur că aeroportul din Suceava nu este pregătit pentru acest moment

„Problema e că la Suceava, într-un județ condus de ani de zile de al doilea om din PNL, Gheorghe Flutur, ne prinde Schengen-ul cu un container în care sunt ținuți pasagerii înainte de îmbarcare. Problema e și la „Sosiri”, unde în noul terminal nu s-a găsit un spațiu adecvat în care să îți poți aștepta rudele, prietenii, musafirii care ajung cu avionul la Salcea din străinătate. Singura posibilitate e practic afară, în fața terminalului, pe trotuar sau, când e aglomerat, în stradă. Plouă, ninge, asta e”, a afirmat Gheorghe Șoldan.
Parlamentarul a comparat aeroportul din Suceava cu cel din Iași, unde a fost dat în folosință un nou terminal, o investiție de aproape 100 de milioane de euro, realizată în aproximativ un an și jumătate.

In replica, vicepreședintele Consiliul Județean, Niculai Barbă, a răspuns politicienilor care l-au criticat pe Gheorghe Flutur

Barba a amintit ca Aeroportul Internațional ,,Ștefan cel Mare” Suceava este un aeroport modernizat la inițiativa lui Gheorghe Flutur.

Barbă a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că politicienii care critică aeroportul se fac de râs: „Dacă vreți să dați în Gheorghe Flutur cu orice preț, picați în penibil”.

„Dacă, de regulă, căutați câte un portar de la minister cu care să vă pozați, azi nu ați mai avut cu cine, așa că vă lăudați că aduceți la Suceava autostrăzi, spitale, probabil din plastilină. Cine v-a învățat în această campanie, v-a învățat prost. Aeroportul Internațional ,,Ștefan cel Mare” Suceava este un aeroport modernizat la inițiativa lui Gheorghe Flutur”.

 

Related Articles

Back to top button