stiri

Destinatia Anului 2024. Iasiul pe locul 3, iar manastirile din Bucovina pe locul doi

In urma a cateva sute de mii de voturi ale oamenilor, destinatia anului 2024 la categoria orase – este Sibiul. Pe locul 2 au fost votate la egalitate de puncte Brasovul si Timisoara iar Iasul a ocupat locul 3.

La atractii cultural educative, Palatul Culturii din Iasi s-a clasat pe locul 3, dupa Castelul Corvinilor si Castelul Bran.

La taramuri cu istorie si traditie, Tinutul Manastirilor din Bucovina s-a aflat pe locul 2 dupa Cetatile Dacice din muntii Orastiei.

La regiuni eco turistice, Tara Dornelor a fost tot pe locul secund dupa Delta Dunarii iar la sate de poveste, pe locul 3 a fost votata localitatea Ciocanesti din judetul Suceava.

Câștigătorii competiției Destinația Anului 2024 au fost anunțați în cadrul unei gale desfasurate la Ateneul Român, la care au participat reprezentanți ai ministerelor Economiei, Turismului și Antreprenoriatului și Culturii, zeci de primari, membri și președinți ai consiliilor județene, reprezentanți ai federațiilor din domeniul turismului și HORECA, precum și mulți alți jucători importanți din domeniu.

Related Articles

Back to top button