concursuriCONCURSURIfeaturedstiri

Destinația de weekend!

În acest weekend, se va face extragerea pentru următorul weekend în Bucovina, (11-13 august 2023), destinația: Hotel Best Western Bucovina (****) – Gura Humorului

”Vino să respiri, să zâmbești, să te reîncarci cu viață, să trăiești. Hai în Bucovina!”, este îndemnul celor de la Hotel “Best Western Bucovina”, din Gura Humorului. Și au toate motivele să vă îmbie într-un așa decor!

Hotel “Best Western Bucovina” Gura Humorului este singurul hotel din zonă de 4 stele care poartă prestigiul unui lanț hotelier internațional de renume. Situat la km 0 al orașului Gura Humorului, hotelul promite să vă ofere o experiență desăvârșită, cu servicii impecabile, atmosferă senină, chipuri zâmbitoare și brațele deschise. Departe de casă, la Hotel “Best Western Bucovina”, din Gura Humorului, te vei simți ca acasă!

Hotel “Best Western Bucovina” Gura Humorului pune la dispoziție, pentru vizitatori, camere ce se disting prin aranjamentul cald și priveliștea minunată asupra Bucovinei.

Situat la 35 km de Suceava și la 5 km distanță de Mânăstirea Voroneț, hotelul oferă cazare la înalte standarde de calitate. Acesta a devenit destinația preferată a familiilor care își doresc o vacanță pe măsură, cu amintiri plăcute.

Hotel “Best Western Bucovina” Gura Humorului oferă 220 locuri de cazare, distribuite în 60 camere twin, 24 matrimoniale, 38 single, 4 junior suite, 2 apartamente și 2 camere vip. Camerele te întâmpină cu amenajări în stil gotic, atmosferă intimă și priveliști minunate.

Pentru cei aflați în căutarea unei experiențe culinare tradiționale, la Restaurant ”Casa cu Pridvor” gastronomia se împletește cu tradiția și istoria locală, creând delicii cum numai în Bucovina vei găsi. Te îndemnăm să servești din tocănița de hribi cu smântână, sărmăluțe coapte în vas de lut, păstrăv în foi de viță, tochitură bucovineană sau papanași cu dulceață de afine.

Best Western Bucovina pe Facebook

Impact FM Regional te trimite în Bucovina!

În fiecare weekend ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

Related Articles

Back to top button