stiri

Dispensar construit in timp record in comuna Balaceana

Primăria Bălăceana din judetul Suceava a finalizat o investiție în valoare de 700.000 de lei în construcția unui nou dispensar pentru cei aproape 1.400 de cetățeni ai comunei.

 Prezent la inaugurarea noului dispensar, deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a precizat că lucrările au durat doar șapte luni, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al primăriei.

„O primărie care nu se poate lăuda cu un buget generos, dar în schimb are în fruntea ei un primar gospodar, Constantin Cojocariu. Oamenii din comună pot veni acum la medic în condiții civilizate, cu sală de așteptare și grupuri sanitare. Mai mult, în noua clădire are sediu nou și postul de poliție din comună, care funcționa tot într-un spațiu impropriu”, a spus Gheorghe Șoldan, care a ținut să-l felicite pe primarul Constantin Cojocariu pentru finalizarea acestei investiții.

Deputatul PSD de Suceava a remarcat faptul că Bălăceana are un primar care a venit din mediul privat și care a lăsat o afacere de succes pentru a administra o comună care rămăsese în urmă în multe privințe.

Deputatul PSD de Suceava a adaugat ca, in prezent, la Bălăceana sunt proiecte în derulare de peste 12 milioane de lei, de la modernizare de drumuri la iluminat public, și urmează să înceapă lucrările și la rețeaua de gaz în comună.

Related Articles

Back to top button