publicmediaȘtiristirisuceavaSuceava

Dorna Medical, liderul serviciilor medicale din nordul țării, a inaugurat o nouă policlinică în Cajvana

Dorna Medical a inaugurat o nouă policlinică în Cajvana, printr-o investiţie semnificativă, într-un efort susţinut de a-şi întări poziţia de lider în furnizarea de servicii medicale private de înaltă calitate în județul Suceava și în nordul țării.

Astfel, începând din luna iunie, locuitorii centrului urban și din regiune au acces la servicii medicale de top. Odată cu deschiderea noului centru medical, circuitul interdisciplinar pentru pacienţii cu patologii complexe va fi simplificat.

Noua policlinică Dorna Medical este proiectată pentru a oferi pacienților acces la specialități medicale diverse: Cardiologie, Chirurgie Generală,  Ecografie, Medicina internă, Obstetrică-Ginecologie, Pediatrie, Pneumologie, Urologie dar si analize medicale. 

Policlinica  Dorna Medical din Cajvana (Str Principala nr 1362) dispune de mai multe  cabinete care acoperă specialităţile medicale menționate, având capacitatea de a le oferi pacienţilor acces la investigaţii complexe, interdisciplinare. Medici angajați și colaboratori, alături de personal medical atent selecționat, îşi pun la dispoziție expertiza, profesionalismul şi experienţa în beneficiul pacienţilor care vor accesa serviciile medicale în locaţie.

Policlinica din Cajvana este o investiție strategică şi reprezintă un pas important în expansiunea rețelei Dorna Medical, reafirmând totodată angajamentul companiei de a furniza servicii medicale la standarde de calitate, accesibile unui număr cât mai mare de pacienți.

Cu o rețea extinsă de centre și specialiști, Dorna Medical se angajează să îmbunătățească sănătatea și bunăstarea pacienților săi, prin servicii personalizate și tehnologii avansate.

Având o echipă de peste 600 de angajați și un brand 100% românesc, Dorna Medical se angajează să livreze servicii medicale de calitate.

Related Articles

Back to top button