publicmediastiri

Eveniment aniversar 30 de ani de activitate Dragoliv – Parc Auto Sascut

Dragoliv este o companie cu experiență în domeniul transporturilor, marcând trei decenii de realizări notabile și un angajament constant către inovație și excelență.

De la serviciile inițiale de transport auto, taxi, magazin mixt spalatorie si service  auto pana la vanzari si inchirieri auto, Dragoliv a crescut, integrând soluții de inteligență artificială  extinzându-și semnificativ oferta de servicii, reflectând un parcurs dedicat îmbunătățirii continue și implicării active în progresul comunității.

O Călătorie de Succes

“De la începuturile noastre modeste în transportul auto, am parcurs un drum lung, adoptând tehnologii noi și extinzându-ne serviciile pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri”, spune BOSTAN CRISTINEL COSTEL  , fondatorul Dragoliv. “Aniversarea aceasta nu doar că marchează trei decenii de succes, ci și dedicarea noastră continuă către inovare, excelență si contributie sociala.”

Unde Suntem Azi?

Astăzi, Dragoliv își redefinește angajamentul față de inovație prin digitalizare și inteligență artificială, oferind soluții care depășesc așteptările.

Recent lansata aplicație Dragoliv, disponibilă pentru iOS și Android, este un pas mare în această direcție, simplificând accesul la serviciile noastre și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

Ce Urmează?

“Viitorul este despre conectivitate, digitalizare și crearea unei experiențe fără efort pentru clienții noștri. Strategia noastră de promovare online și adoptarea inteligenței artificiale sunt doar începutul”, adaugă directorul BOSTAN CRISTINEL COSTEL

Dragoliv se angajează să raspunda asteptarilor clientilor, explorând noi tehnologii și abordări pentru a servi și mai bine comunitatea.

“Mulțumim fiecărui client, partener și membru al echipei pentru că ați fost parte din această călătorie incredibilă. Fiecare dintre voi a contribuit la succesul Dragoliv, și împreună, privim cu încredere spre un viitor plin de posibilități”, încheie BOSTAN CRISTINEL COSTEL director/fondator.

Parcul auto Dragoliv Sascut colaborează din 2018 cu tbi bank, pentru soluții financiare de plată. Banca oferă un sistem de finanțare flexibilă și un flux inovativ, cu aprobare digitalizată și extrem de rapidă, astfel clienții au parte de o experiență cât mai eficientă, direct în parc sau chiar din confortul lor de acasă. 

tbi bank finanteaza clienti persoane fizice din categorii extrem de diverse, cu varste intre 18-75 ani, inclusiv cu venituri din strainatate! ( *conform politicii de creditare tbi bank)

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.dragoliv.ro sau să ne contactați direct la 0751 51 51 61 .

Despre Dragoliv:

Pentru trei decenii, Dragoliv a fost  alaturi de clienti si colaboratori în domeniul auto și tehnologic, dedicându-se excelenței în serviciu,  și responsabilitate socială. Angajamentul nostru față de clienți și comunitate continuă să ne ghideze în toate demersurile noastre viitoare

 

Related Articles

Back to top button